Klubnyheder

Udendørs håndbold på tegnebrættet

28. februar 2021, 20.37

I KLG Håndbold er vi glade for, at det nu bliver muligt at starte op med udendørs håndbold fra d. 1. marts.


Sportslig konsulent Malene Dalgaard-Hansen har i kulissen arbejdet på en plan for forlængelse af sæsonen 2020-2021 - hvor al træning foregår udendørs. Vi har derfor været en lille smule forberedt på regeringens udmeldinger, og arbejder aktivt videre med konkrete tiltag i forhold til inddragelse af bla. områderne omkring Lind Outdoor.

Det kan bla nævnes, at vi fortsat har årstiden - med vejret og det begrænsede lys sidst på dagen - imod os, og at vi også skal have klargjort beachbanerne, inden de kan tages i brug. I må derfor fortsat væbne jer med lidt tålmodighed, men vi arbejder på højtryk for, at vi kan være klar med et attraktivt udendørs tilbud, der samtidig overholder alle gældende retningslinjer.


Vi har netop modtaget nogle retningslinjer fra DIF, og forventer at modtage yderligere fra Dansk Håndbold Forbund i starten af næste uge.


Så snart vi har modtaget retningslinjerne, laver vi en plan for, hvordan de enkelte hold og årgange får mulighed for at træne på beach-, græs-, asfalt- og multibane. I skal nok høre yderligere fra os snarest muligt.


Håndboldhilsner fra bestyrelsen og sportslig konsulent Malene Dalgaard-Hansen