Information til udehold
Informationerne er gældende for kampe i ALPI Hallerne og Kølkær Hallen

Vi ser frem til at byde jeres ungdoms- eller seniorhold velkomne til turneringskampe i ALPI Hallerne i Lind eller Kølkær Hallen.


Med udgangspunkt i håndboldens corona-protokol for afvikling af turneringskampe og stævner, har vi udarbejdet "Retningslinjer i forbindelse med kampe i KLG Håndbold", som I kan finde via dette link:

https://www.klg-haandbold.dk/k...

 

I den forbindelse vil vi på forhånd informere jer om følgende:

  • Ved indgang til hallerne skal alle på 12 år og derover bære mundbind (aktuelt gældende til og med den 2. januar 2021)
  • Hvert af vores egne hold har udpeget en holdansvarlig, som vil henvende sig til jer, når I ankommer til hallerne. De fleste kampe vil foregå i ALPI Hallerne hal 1, hvor der er plads til 200 tilskuere, men der spilles også kampe i ALPI Hallerne hal 2, hvor der er plads til 50 tilskuere, og i Kølkær Hallen hvor der er plads til 30 tilskuere. Ved kampe i Kølkær Hallen henstiller vi til, at både ude- og hjemmehold maksimalt har 15 tilskuere pr. hold.
  • Vedkommende vil bl.a. informere jer om fordelingen af omklædningsrum, opvarmningsmuligheder mm. 
    • Til info er der plads til mellem 8 og 13 personer i de forskellige omklædningsrum, og vi kan derfor ikke garantere, at der er plads til alle spillere på én gang
  • I bedes medbringe egne overtrækstrøjer, såfremt I spiller i røde trøjer
  • Det er meget vigtigt, at I først går ind i hallen og ind på banen, når de foregående hold har forladt hallen (af hensyn til forsamlingsforbuddet på aktuelt 50 personer) 
  • Der er lavet et særskilt afsnit til udeholdets tilskuere, og alle tilskuere skal sidde ned under kampe, ligesom alle skal overholde gældende afstandskrav. Som tilskuer må du tage mundbindet af, når du sidder ned i hallen, og mundbindet skal på igen, når du rejser dig


Vi gør aktivt alt for at efterleve alle regler og retningslinjer, og ser frem til at tage imod jeres håndboldspillere, trænere og tilskuere. Vi håber, I vil hjælpe os med, at det bliver en god oplevelse for alle. Og så må I love mig at sige til, hvis I oplever uhensigtsmæssigheder før, under eller efter kampene.

 

Hvis ovenstående eller fremsendte giver anledning til spørgsmål eller kommentarer, står jeg naturligvis til rådighed.

Sune Kjeldgaard
Formand, KLG Håndbold
Mail: formand@klg-haandbold.dk