Klubnyheder

Udendørs træning 2021

7. marts 2021, 14.47

Håndboldsæsonen 2020-2021 forlænges


I KLG Håndbold forlænger vi håndboldsæsonen 2020-2021 frem til Kristi Himmelfartsdag, og tager udendørs arealerne omkring ALPI Hallerne i brug. Der er planlagt én ugentlig træning for alle børne- og ungdomshold, og udendørs træningerne fortsætter altså på den anden side af påskedagene.


Træningsplan og retningslinjer:

Herunder finder I den samlede træningplan, og såfremt der sker ændringer i planen, vil I modtage besked fra trænerteamet med konkret mødested og -tidspunkt.

Under punktet "COVID-19" via www.klg-haandbold.dk kan I bl.a. finde informationer omkring de aktuelle retningslinjer samt FAQ om udendørstræning: 

https://www.klg-haandbold.dk/k...


Praktiske informationer og påklædning:

Træningerne vil fortsat foregå udendørs på både græs, kunstgræs, sand, fliser og asfalt, og vi opfordrer derfor alle til at være godt klædt på efter vejret.


Vi vil samtidig opfordre alle til at bruge de gængse områder til parkering af enten biler eller cykler. Som forælder er du mere end velkommen til at følge dit barn hen til det aftalte træningsområde, men det er vigtigt, at hverken du, søskende eller andre træder ind i den afgrænsede træningszone pga. det aktuelle forsamlingsforbud på 50 personer (hvor alle personer tæller med).

Alle møder op omklædt, gerne med en fyldt drikkedunk og et godt humør - så klarer vi simpelthen resten!


Vi glæder os til at se en masse håndboldtossede børn og unge med fødderne i sandet, med røde kinder efter en sjov træning og med smil på læben efter boldspil med kammeraterne. Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, må I love os at sige til.


Håndboldhilsner fra bestyrelsen og sportslig konsulent Malene Dalgaard-Hansen