Om KLG Håndbold

KLG Håndbold har hjemmebane i ALPI Hallerne i Lind ved Herning. 


Vi har oversat KLG til Kammeratskab, Leg og Glæde, og lader disse tre ord gennemsyre alt, hvad vi tænker og gør. De engagerede og motiverede trænerteams træner ugentligt håndboldtossede piger og drenge i alle aldre. Her er de yngste medlemmer helt ned til 1-års alderen på mor-far-barn holdet, og de ældste spiller på dame- og herreseniorholdene.


Fundamentet for KLG Håndbold skal være en stor børne- og ungdomsafdeling, hvor der er plads til alle.


I 2017 blev KLG Håndbold kåret til “Årets håndboldforening 2016/2017” i JHF Kreds 3 og til “Årets Idrætsforening 2016” i Herning Kommune.


I 2018 endte KLG Håndbold som én af de tre nominerede til “Årets Håndbold Forening 2018”, der blev uddelt til Årets Håndbold Award 2018 i Viborg.


I 2019 vinder KLG Håndbold "Antibulli Håndbold Prisen", der blev overrakt af Mikkel Hansen under en charity kamp i Aarhus mellem Paris Saint-Germain og Århus Håndbold.


Mikkel Hansen udtalte: "KLG står for Kammeratskab, Leg og Glæde. De tre nøgleord beskriver, hvordan klubben tænker og agerer. De har formået at skabe en ungdomsafdeling, hvor der er plads til alle – uanset niveau og ambitioner. KLG Håndbold har arbejdet med Antibulli værdierne siden 2016 og har blandt andet integreret Antibulli i foreningens årlige håndboldskole og overnatningsarrangement."


Antibulli Håndbold er udarbejdet af MaryFonden og MH24 - Foreningen Mikkel Mod Mobning i samarbejde med TrygFonden og Red Barnet.