Bestyrelse
Sune Kjeldgaard
Sune%20kjeldgaard

Formand

formand@klg-haandbold.dk
Tlf.: 40 87 25 32


Håndbold har altid fyldt en stor del af mit liv, og jeg har haft min håndboldopdragelse på Mors. Som barn, ung og voksen har jeg brugt utallige timer i diverse haller, og er opvokset som en del af foreningslivet.


Sammen med Christina har jeg to håndboldtossede drenge, og jeg kan slet ikke lade være med at involvere mig i deres fritidsliv. Det motiverer mig at være med til at gøre en forskel for en masse børn, unge og seniorer med fokus på værdierne Kammeratskab, Leg og Glæde.


Det vidste du ikke om mig:
Jeg har været jysk-fynsk mester i 4 x 60 meter stafetløb, jeg er helt tosset med Nutella, og så har jeg på et tidspunkt gået til bowling :)

Michael Frahm
Michael%20frahm

Næstformand

wdkmifr@hotmail.com
Tlf.: 42 42 40 69

Jeg har altid dyrket sport i foreninger, og har været så heldig at mine forældre tog del i det frivillige arbejde det kræves at få foreninger til at fungere. 


Så jeg er flasket op med, at man hjælper hvor man kan for at få foreninger til at fungere, det uanset om det er Håndbold, Fodbold, Spejder eller lign. 


Nu har jeg så mulighed for at hjælpe mine børn med at få de bedst mulige faciliteter til at dyrke deres fritidsinteresser. 


Jeg finder det utroligt givende at komme i hallen, og se den glæde og energi som alle vores medlemmer har, når de er i hallen. Dette kunne ikke lade sig gøre uden alle de frivillige der lægger deres kræfter i KLG Håndbold, uanset om man bidrager med 1 eller 100 timer, er alt med til at gøre en forskel.

Mickael Storm Sonn
1518933527728

Bestyrelsesmedlem

mickael@stormsonn.dk
Tlf.: 41 51 04 34

Henrik Thørring Elkjær
U5%20mix%20-%20henrik%20elb%c3%a6k

Kasserer


henrik_elkjaer@hotmail.com

Tlf.: 51 25 04 84


Jeg er vokset op i Løgstrup nord for Viborg, og stort set alle ugens eftermiddage blev brugt i hallen, hvor primært håndbold og badminton fyldte rigtig meget. Ungdomsårene bød også på et par års håndbold i Skive og et enkelt år i Viborg, indtil gymnasietiden begrænsede fritiden til kun badminton.

 

Foreningslivet har altid været en fastforankret del af mine egne børne- og ungdomsår. Uden at jeg på den måde tænkte over, at nogen ydede en stor indsats for at foreningen, sammenholdet og glæden ved at samles om fritidsaktiviteterne bestod for rigtig mange. I dag har jeg tre piger, som elsker at komme afsted til deres gymnastik og håndbold. Den glæde jeg ser ved dem, og alle de andre glade børn, unge og seniorer i hallen, motiverer mig til at bruge noget af min fritid på at skabe et godt foreningsliv i KLG.

 

Det vidste du ikke om mig:

Jeg har i ungdomsårene vundet DM i double i badminton.

Ole Blok
U9%20mix%20-%20ole%20blok

Bestyrelsesmedlem

blokberg@gmail.com
Tlf.: 22 67 74 26


Jeg er det man kalder en vaskeægte Thybo, nærmere betegnet fra Snedsted, byen som bedst er kendt på Malles barnevogne. 


I mine unge år blev der brugt utallige timer enten i hallen med håndbolden, ude på fodboldbanen eller på BMX i skoven. Sideløbende har jeg faktisk også dømt en masse håndboldkampe og sluttede de sidste 10 år af på håndboldbanen med at dømme i den bedste række både for herre og damer (det blev til mere end 350 kampe i den bedste række).


Jeg er bosat her i Lind med min kone Ulla og vores 2 børn Frida og Silas, som begge er aktive i KLG håndbold.

Jeg kommer ud af en rigtig foreningsfamilie, hvor alle var en del af byens foreningsliv. Og det har altid været en naturlig ting for mig, at jeg også skulle være det her i Lind.


Det mest fantastiske ved foreningslivet er, at se/hilse på alle de glade unge mennesker det skaber, og som alle forhåbentlig kan tage med videre i livet.  Og hvem ved? Måske kommer de engang tilbage og bliver den nye generation af frivillige. Hvis ikke i Lind så det sted hvor de lander, og slår rødder.


Det vidste du ikke om mig:
Jeg har spillet ungdomslandsholdskampe i fodbold plus divisionsfodbold

Gitte Egsgaard
Gitte%20egsgaard

Bestyrelsesmedlem

ge@email.dk

Tlf.: 26 66 05 35


Jeg er født og opvokset i Tvis, hvor håndbold har fyldt rigtig meget i hele min ungdom. Jeg spillede selv håndbold, var håndboldtræner og havde job i hallens cafeteria. Til tider boede jeg næsten deromme.

Sammen med Jon har jeg 2 sportsglade drenge, hvoraf den ene spiller håndbold.


Jeg elsker den stemning, der findes i en hal og nyder at se de glade og motiverende børn, unge samt voksne der hver dag er i hallen og bidrager til at gøre en forskel.


Det vidste du ikke om mig:
Jeg har boet i USA, hvor de troede, at håndbold var en sportslig udgave af Squash.