Klubnyheder

KLG Håndbold gentager samarbejdet med Bambusa

26. oktober 2021, 21.54

Bambusa er hovedsponsor for den danske kvindeliga i håndbold, og har siden opstarten i 2017 bidraget med 75 millioner kroner til børn og unge i Norden. Bambusa har ambitioner om at bidrage til, at flest mulige sportsklubber og foreninger får styrket deres økonomi på bagkant af den svære COVID-19 tid.


I KLG Håndbold har vi bl.a. fokus på at skabe det, vi kalder for mere end ”bare” håndbold. Vi ønsker at skabe et forpligtende fællesskab, en forening hvor der er plads til alle, og hvor forskellige aktiviteter understøtter arbejdet med værdierne Kammeratskab, Leg og Glæde. Samtidig ønsker vi at have et foreningstilbud, der rent økonomisk er tilgængeligt for alle.


Derfor forsøger vi aktivt at skabe indtægter på forskellige aktiviteter som f.eks. amerikansk lotteri og salg af billetter til ungdomsafslutningen, men dette har COVID-19 desværre sat en stopper for af to omgange. Vi mangler derfor indtægterne til bl.a. indkøb af bolde og andre materialer, til påskønnelse af vores uvurderlige frivillige, til fremtidige fællesskabende aktiviteter for hele børne- og ungdomsafdelingen, til et bidrag til opstarts- og afslutningsstævner for U11-U17 og meget andet.


Samarbejdet mellem KLG Håndbold og Bambusa giver os igen muligheden for – ved fælles hjælp blandt alle medlemmer i foreningen – at skabe de ekstra indtægter på en anden måde. Alle medlemmer vil til træningerne i løbet af uge 44 eller 45 få udleveret en pose med 5 pakker lækre bambus strømper fra Bambusa. Hvert enkelt medlem skal så frem til 22. november forsøge at sælge de 5 pakker strømper til 150 kr. pr. pakke. Det kan f.eks. være, at Onkel Søren vil købe en pakke sorte strømper til eget brug, måske vil søster Maja købe en pakke hvide ankelsokker, og hvem ved om der er en ekstra adventspakke eller julegave til mor eller far?


Halvdelen af salget går direkte til KLG Håndbold, og hvis alle medlemmer sælger én pose med 5 pakker strømper, samler vi ca. 75.000 kr. ind på én gang.


Husk på at selv en lille hjælp kan være med til at gøre en stor forskel.


Mvh. bestyrelsen i KLG Håndbold