Klubnyheder

KLG Håndbold etablerer samarbejde med Bambusa

11. november 2020, 20.56

Bambusa er hovedsponsor for den danske kvindeliga i håndbold, og har siden opstarten i 2017 bidraget med 55 millioner kroner til børn og unge i Norge. Bambusa har ambitioner om at bidrage til, at flest mulige sportsklubber og foreninger får styrket deres økonomi under den svære COVID-19 tid.


I KLG Håndbold har vi bl.a. fokus på at skabe det, vi kalder for mere end ”bare” håndbold. Vi ønsker at skabe et forpligtende fællesskab, en forening hvor der er plads til alle, og hvor forskellige aktiviteter understøtter arbejdet med værdierne Kammeratskab, Leg og Glæde. Samtidig ønsker vi at have et foreningstilbud, der rent økonomisk er tilgængeligt for alle.


Derfor forsøger vi aktivt at skabe indtægter på andre aktiviteter som f.eks. amerikansk lotteri og salg af billetter til ungdomsafslutningen, men dette har COVID-19 desværre sat en stopper for. Vi mangler derfor indtægterne til bl.a. indkøb af bolde og andre materialer, til påskønnelse af vores uvurderlige frivillige, til fremtidige fællesskabende aktiviteter for hele børne- og ungdomsafdelingen, til et bidrag til opstarts- og afslutningsstævner for U11-U17 og meget andet.


Samarbejdet mellem KLG Håndbold og Bambusa giver os nu muligheden for – ved fælles hjælp blandt alle medlemmer i  foreningen – at skabe de ekstra indtægter på en anden måde. Alle medlemmer vil til træningerne i løbet af uge 47 eller 48 få udleveret en pose med 5 pakker lækre bambus strømper fra Bambusa. Hvert enkelt medlem skal så frem til 1. december forsøge at sælge de 5 pakker strømper til 150 kr. pr. pakke. Det kan f.eks. være, at Onkel Søren vil købe en pakke sorte strømper til eget brug, måske vil søster Maja købe en pakke hvide ankelsokker, og hvem ved om der er en ekstra adventspakke eller julegave til mor eller far?

Halvdelen af salget går direkte til KLG Håndbold, og hvis alle medlemmer sælger én pose med 5 pakker strømper, samler vi mere end 75.000 kr. ind på én gang. 


Husk på at selv en lille hjælp kan være med til at gøre en stor forskel.